Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ga jij als mascotte naar FC Groningen - Ajax?

De eerste uitwedstrijd na de winterstop speelt Ajax in het noorden van Nederland. De rode spelersbus parkeert dan voor het stadion van FC Groningen. Voor die leuke wedstrijd zoeken we nog mascottes van de Ajax Kids Club!

06 januari 2020 - 09:55
mascotte-12002
Zo ziet dat er ongeveer uit, zo vlak voor de aftrap! © De Brouwer

Elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) mogen zondag 26 januari voor de aftrap (14.30 uur) het veld op aan de hand van een Ajaxspeler. Wie weet ontmoet jij Veltman, Ziyech, Tadic, Onana, Van de Beek of een van de andere Ajacieden in de spelerstunnel!

Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je een goed antwoord geven op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 12 januari meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider. Weet jij al wie je hier blij mee kunt maken?

En blij maken is wat je doet, want misschien herinner je je nog hoe spannend FC Groningen - Ajax vorig seizoen was. Toen bleef het lang 0-0, maar invaller Klaas Jan Huntelaar schoot gelukkig de winnende 0-1 in het doel. Daardoor pakte Ajax drie superbelangrijke punten en enkele weken later waren we kampioen van Nederland!

Prijsvraag: Hoe heet het stadion van FC Groningen?

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen aan prijsvragen en evenementen? Sluit je snel aan via deze pagina. Een halfjaarlidmaatschap heb je nu al vanaf 7,50 euro, afhankelijk van je leeftijd. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer. 

[gravityform id="436" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >