Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Video

Conference 'Sprookjesvoetbal' betekent fijn avondje in het theater!

Wij van SV Ajax hebben iets nieuws gedaan. Iets dat je misschien ook niet zo snel verwacht. Wij ook niet trouwens. Maar een succes was het wel. We maakten een uitstapje naar het theater, waar Peter Heerschop en Viggo Waas een nieuwjaarsconference vertolkten. En dat was leuk!

14 januari 2020 - 15:01

Het voetbaljaar 2019 was met de schaal, KNVB-beker en mooi Europees avontuur onwijs bijzonder voor de gemiddelde Ajacied en daarom was de conference tot 'Sprookjesvoetbal' gedoopt. Dankzij Peter en Viggo plus de gasten werd het in De Kleine Komedie ook een sprookjesavond.

Er waren zo'n 400 leden van SV Ajax samengekomen om te proosten op het nieuwe jaar – met hopelijk nieuw succes in het verschiet – en om nog een keertje over de schouder te kijken. Wat een moois kwam er voorbij! Niet alleen moois trouwens, ook grappige dingen en zelfs ontroerende zaken.

Het was, kortom, een heerlijk avondje als Ajacieden onder elkaar. Een avondje ook dat naar meer smaakt. Wie weet komt het er in de toekomst vaker van. Als je erbij was, mag je jezelf in ieder geval gelukkig prijzen, want 2020 kende wat Ajax betreft een prima start!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >