Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Ballenjongens en -meisjes gezocht voor Ajax - Sparta!

De Ajacieden zijn op trainingskamp in Qatar om zich voor te bereiden op een spannende tweede seizoenshelft. De eerste wedstrijd na de winterpauze is Ajax - Sparta en voor die leuke pot voetbal zoeken we ballenjongens en -meisjes. Het is dus zaak dat ook jij fris en fruitig uit de winterstop komt!

07 januari 2020 - 09:53
ballenjongens-12005
Als winnaar van deze prijsvraag mag je duim best omhoog ja! © De Brouwer

Heb jij zin om de wedstrijd tegen dé club uit Rotterdam van heel dichtbij mee te maken? Lees dan snel verder, want jij maakt kans om langs de lijn te staan als ballenjongen of -meisje. 

We spelen de wedstrijd zondag 19 januari namelijk niet zonder ballenjongens of -meisjes. Precies daar kom jij misschien om de hoek kijken. Wil jij de belangrijke taak krijgen om Ziyech en Tagliafico een nieuwe bal toe te gooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt? Dat lijkt ons een mooie prijs om te winnen!

Maar ho, wacht, dit was nog niet alles! Voor winnaars hebben we nog meer leuks: ballenjongens en -meisjes krijgen ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Dus als winnaar kun je jouw vader en moeder of twee vriendjes of vriendinnetjes extra blij maken. Weet jij al wie je meeneemt?

Meedoen kan tot en met maandag 13 januari. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Prijsvraag: Ajax heeft een speciale 'ingooicoach' aangetrokken om de Ajacieden nog beter te kunnen laten ingooien. Hoe heet deze man?

Ben je nog geen lid, maar wil je wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan profiteer je van veel voordelen en krijg je het magazine Ajax Life thuisgestuurd. Een halfjaarlidmaatschap kost slechts 14 euro!

[gravityform id="437" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >