Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax Kids beginnen 2020 uitstekend met overwinning én mascottediploma!

Hoe je 2020 goed kunt beginnen? Prijswinnaartjes van de Ajax Kids Club weten dat wel, want zij liepen zondag met hun helden mee het veld op van de Johan Cruijff Arena. Daarna zagen ze - met een mascottediploma op zak - vanaf de tribunes hoe Ajax met 2-1 van Sparta won.

20 januari 2020 - 10:22
1200-Ajax-Kids-Club-mascottes
Juichen, nog voor de wedstrijd is begonnen! © Ajax Kids Club

Als lid van de Ajax Kids Club kun je meedoen aan prijsvragen, waarbij je een plekje als mascotte kunt verdienen. De eerste lichting mascottes in 2020 meldde zich dan ook enthousiast in de spelerstunnel, vlak voor de aftrap. Daar werden ze opgevangen door mascotte Lucky en was het wachten op de spelers.

De vraag is natuurlijk altijd met wie je het veld op mag lopen. Welke Ajacied komt naar jou toe voor een high-five en pakt daarna je hand? Is het Hakim Ziyech of Donny van de Beek? Of misschien wel de teruggekeerde Ryan Babel? De jongste mascotte van het stel weet al wel met wie hij of zij het veld op mag, want dat is Lucky! 

En dan klinkt plots het clublied van Ajax en dan weet je: het moment is daar. Iedereen komt in beweging en hoppa, met z’n allen het veld op en toegejuicht worden door een uitverkocht stadion. Spannend zeg! Daarna is het snel het veld afrennen om een plekje te zoeken op de tribune.

Wat een belevenis! Op de tribune zagen de mascottes hoe Van de Beek en Ryan Gravenberch scoorden voor Ajax, al werd Sparta nog best gevaarlijk hoor. Het werd 2-1 en dus pakten de Ajacieden wel 'gewoon' drie punten. Dat was fijn, want AZ verloor en PSV speelde gelijk. Goed begin van 2020 dus, zoals je op onze foto’s hieronder kunt zien.

Voor je foto’s gaat kijken, laat even weten welke Ajaxspeler jij tegen Sparta het beste vond. Stemmen kan hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >