Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Word ballenjongen of -meisje bij Youth League-wedstrijd tegen Lille OSC!

Ajax speelt dinsdag 17 september in de Champions League tegen Lille OSC. Diezelfde dag komen de Onder 19-teams ook in actie op sportpark De Toekomst. Om 14.00 uur om precies te zijn. Voor deze wedstrijd in de Youth League zijn we op zoek naar ballenjongens of -meisjes!

09 september 2019 - 15:29
ballenmeisje-youth-league-1200

De Youth League noemen wij hier ook wel eens de 'baby Champions League'. Het is tof om deze wedstrijden te bezoeken, want je ziet de grootste talenten van de jeugdopleiding aan het werk. Denk aan Naci Ünüvar, Sontje Hansen of Kenneth Taylor. Als lid van Ajax Jonge Schare kun je een plekje langs de kant verdienen als ballenjongen of -meisje. 

Ook ontvang je als winnaar twee kaarten voor deze toffe jeugdwedstrijd, zodat je nog wat extra mensen blij kunt maken. Je mag zelf bepalen wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax! Het moeilijke is natuurlijk dat deze pot gespeeld wordt op een moment dat veel van onze leden nog op school zitten. Dat begrijpen we, maar we hebben natuurlijk geen invloed op de speelkalender van de Uefa.

Samengevat zoeken we dus acht winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 11 september. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Prijsvraag: Hoe heet de trainer van Ajax Onder 19?

[gravityform id="359" title="false" description="false" ajax="true"]

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >