Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor midweekse Ajax - Fortuna Sittard!

We geven weer kaartjes weg voor een thuiswedstrijd van Ajax. We hopen dat je kunt, want het gaat om de wedstrijd tegen Fortuna Sittard. Deze wordt op woensdagavond 25 september gespeeld en de aftrap is pas om 20.45 uur...

16 september 2019 - 10:29
win-kaarten-ajafor-1200

Als prijswinnaartje lig je dan dus wel erg laat in bed. Maar je hebt een dag later wel een goed verhaal te vertellen op school!

Hoe dan ook, je kunt in elk geval twee kaartjes winnen voor deze wedstrijd. Zie jij dat zitten? Overleg dan snel even met je vader of moeder. Wie weet kun jij papa, mama of iemand anders meenemen naar de Johan Cruijff Arena.

We verloten drie setjes van twee kaarten onder leden van de Ajax Kids Club (Dribbelaartjes, 4-5 jaar en Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar). Om de kaartjes te kunnen winnen, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Let op! Je kunt meedoen tot en met woensdag 18 september. Een dag later zoeken we contact met de winnaartjes.

Prijsvraag: Ajax kocht Perr Schuurs vorig seizoen van Fortuna Sittard. Weet jij hoe oud de verdediger nu is?

Wil jij ook meedoen aan prijsvragen van de Ajax Kids Club en genieten van veel voordelen? Sluit je dan snel bij ons aan!

[gravityform id="367" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >