Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajax Masterclass in de herfstvakantie!

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Masterclass in de herfstvakantie winnen. We mogen twee plekjes verloten!

19 september 2019 - 11:16
masterclass-1200

Tijden de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Je doet de oefeningen die Hakim Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Masterclass kunnen Ajacieden van 12 tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Je bent namelijk tot je achttiende lid van Ajax Jonge Schare, dus check even goed of je niet al te oud bent. Vandaar dat we ook om je geboortedatum vragen. Als je wint, mag je meedoen aan een eendaagse masterclass 'aanvallen' in de herfstvakantie!

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen tijdens de vakantie op het veld naast de Johan Cruijff Arena? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag. Dat kan tot en met vrijdag 4 oktober. Daarna wordt contact gezocht met twee winnaars over de precieze datum, de tijden en de locatie.

Tijdens deze masterclass wordt er onder andere getraind op:

  • Passen in combinatie met aan- en meenemen
  • Schotkracht
  • Traptechniek in combinatie met afronden
  • Raken van de bal (binnenkant, buitenkant en wreef)

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clincis? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van Ajax Jonge Schare krijgen namelijk tien procent korting! Nog geen lid? Meld je dan snel aan!

Prijsvraag: Ajax zat ook in 2014/2015 in de groepsfase van de Champions League. Bij welke clubs zat Ajax toen in de poule en op welke plek eindigde Ajax?

[gravityform id="372" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >