Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

We zoeken mascottes voor RKC Waalwijk - Ajax!

Ajax speelt zaterdag 19 oktober een uitwedstrijd bij RKC Waalwijk. De wedstrijd begint om 18.30 uur en we zoeken nog leden van de Ajax Kids Club die het leuk vinden om met een speler van Ajax het veld op te lopen.

27 september 2019 - 09:07
rkc-mascotte-1200

Met de spelers van Ajax het veld oplopen is voor veel supportertjes een grote wens. Wie weet komt die wens voor jou wel uit. We zoeken elf leden van de Ajax Kids Club (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die dit graag meemaken in het Mandemakers Stadion van RKC Waalwijk.

Om kans te maken, moet je wel eerst een goed antwoord geven op de prijsvraag. Je kunt tot en met zondag 6 oktober meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider. Je mag zelf weten wie dat is! Oh ja, je krijgt natuurlijk ook een mascottediploma mee naar huis!

Zien we jou wel terug in Waalwijk? Dat zou echt onwijs gezellig zijn!

Prijsvraag: RKC is een afkorting, maar waar staat deze voor...? 

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

[gravityform id="375" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >