Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak maakt een mooi feestje van het bezoek aan Het Kasteel!

Je hebt van die verplichte nummers en je hebt niet-spannende uitwedstrijden die gewoon een onwijs leuke middag opleveren. Sparta-uit komt terecht in die tweede categorie, want wat hebben we toch genoten van ons bezoek aan Het Kasteel. En Ajax won ook nog, met 1-4 maar liefst!

02 september 2019 - 00:47
sparta1920openercar

We leefden vooraf met enige spanning toe naar de ontmoeting met de Spartanen, want bij de aftrap stonden die nog boven de Ajacieden. Natuurlijk een tikje geholpen door een extra wedstrijd, maar toch. Het werd echter al snel duidelijk dat Ajax de bovenliggende partij was.

En met Ajax als bovenliggende partij, weet je vrijwel zeker dat er wordt gewonnen. We konden ons al snel richten op andere zaken. Een selfie scoren met de meegereisde Donny van de Beek was een goede optie, maar ook liedjes zingen over De Telegraaf!

Het werd alles bij elkaar echt een heerlijke, klassieke middag. Dit alles werd compleet gemaak door een aftrap om 14.30 uur, op een unieke locatie. Ajax nam letterlijk en figuurlijk Het Kasteel in. Wat zagen we weer veel bekende koppen en Ajaxshirtjes op de thuisvakken!

Het was heerlijk om te genieten van dit uitzicht. Let wel, in Rotterdam dus! Dat kan alleen maar bij Sparta en we open dat de echte club van de Havenstad in het vervolg van het seizoen genoeg punten sprokkelt om erin te blijven. Deze leuke middag smaakte naar meer. We hebben genoten, thanks!

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Ben je klaar met foto's kijken? Klik dan niet weg en stem op jouw Ajacied van de Wedstrijd. Huntelaar pakte in de eerste serie wedstrijden veel punten, maar deed nu weinig bijzonders. Wie gun jij de punten? Laat het ons weten door te stemmen. Stemmen doe je hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >