Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

[UITVERKOCHT] Laatste Kaarten Actie: voor 15 euro naar Ajax - FC Groningen!

Ajax speelt eerst nog uit bij PSV en vervolgens thuis tegen Fortuna, maar wij kijken alvast vooruit naar de wedstrijd erna: Ajax - FC Groningen. Deze wedstrijd wordt zaterdagavond 28 september gespeeld. De aftrap is om 19.45 uur en als lid van Ajax Jonge Schare heb je al een kaartje voor 15 euro!

20 september 2019 - 11:01
LKA-Groningen-1200

Als lid van Ajax Jonge Schare moet je wel snel in actie komen, want onze Laatste Kaarten Actie is deze dagen populair. Onwijs populair zelfs en de beschikbare goedkope kaartjes zijn vaak snel weg. Op is dan ook echt op! 

Twijfel dus niet te lang. In actie komen is gewoon een strak plan. Tenminste, als je zin hebt in een zaterdagavondje Johan Cruijff Arena.

We doen de tickets dus in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes, maar wij mogen ze voor 15 euro wegdoen. Het gaat om stoeltjes in vak 407 of 409. In totaal verkopen we dertig kaartjes.

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!

  • DE LAATSTE KAARTEN ACTIE VOOR AJAX - FC GRONINGEN IS UITVERKOCHT

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook het nieuwe magazine Ajax Life thuisgestuurd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >