Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kom jij doelpunten maken bij Ajax - FC Groningen?

Heb jij wel eens gedroomd van scoren in de Johan Cruijff Arena? Bij de Ajax Kids Club kan die droom zomaar uitkomen! Ajax speelt op zaterdag 28 september om 19.45 uur tegen FC Groningen. We zoeken twaalf Ajaciedjes die willen meedoen aan de Fun Games. Wil jij scoren in de Arena? Lees dan snel door!

09 september 2019 - 13:17
fun-games-12003

Doelpunten maken en uit je dak gaan in een volle Arena. We kunnen ons goed voorstellen dat jou dat erg gaaf lijkt. We geven je een kans met deze prijsvraag. Weet jij het antwoord? Dan zien we jou misschien terug bij de Fun Games als Groningen op bezoekt komt.

Het gaat om een avondwedstrijd, dus dat maakt het helemaal spannend! Je bent natuurlijk wel laat thuis, maar misschien kun je zondag lekker uitslapen. Dan mag het best een keertje, toch?

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden om net als Andre Onana keeper te zijn. In het formulier hieronder geef je aan of je wilt voetballen of keepen. Na afloop van de Fun Games loop je ook nog een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky.

Om kans te maken op deze prijs, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 15 september meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd. Dus bedenk vast wie je wil meenemen!

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax won vorig seizoen met 3-0 van Groningen. Welke Ajacied maakte twee doelpunten?

[gravityform id="356" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >