Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Gezichten van Ajacieden: FIFA20 vs PES2020

Je houdt van FIFA of je bent meer van PES. Een tussenweg bestaat niet en gamers over de hele wereld zijn jaarlijks druk met ruziemaken over welk van de twee footy's nou het allerbeste is. Wij wagen ons daar niet aan, maar kijken graag welke Ajaxspelers wel en vooral niet lijken! Kijk je mee?

19 september 2019 - 15:21
BLIND-12001

Met dank aan onze vrienden van Inside Gamer kunnen we een blik werpen op de digitale Ajacieden in zowel FIFA20 als PES2020. We kunnen gerust stellen dat PES veel meer aandacht schenkt aan het namaken van de Amsterdammers dan FIFA dat doet. Dat is eigenlijk al jaren zo, dus dat op zich wekt geen verbazing. 

Toch hadden we hier op de redactie stiekem gehoopt dat FIFA voor deze editie meer tijd zou steken in het namaken van Ajacieden. Ajax trok vorig seizoen als een wervelwind door Europa, maar het resulteerde kennelijk niet in gamefaces voor pak 'm beet David Neres of Donny van de Beek. Zij lijken - onbedoeld - meer op Luciano Narsingh en Marco Reus.

In FIFA hebben vier Ajacieden een 'echte' gameface. Het gaat om Hakim Ziyech, Klaas Jan Huntelaar, Dusan Tadic en Daley Blind. Bekijk hier alle gezichten van Ajax in FIFA20

PES scoort op dat front beter, want daar zijn Neres, Van de Beek, Ziyech, Huntelaar, Tadic, Blind, Andre Onana, Noussair Mazraoui, Siem de Jong, Zakaria Labyad, Nico Tagliafico, Quincy Promes en Joël Veltman voorzien van een goed lijkend hoofd. Bekijk hier alle gamefaces in PES2020.

Hieronder hebben we wat vergelijkend beeldmateriaal.

Alvast veel gameplezier, voor welk van de twee je ook kiest!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >