Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Toffe gameplayvideo Ajax - PSV in PES2020

Het is weer die tijd van het jaar dat de nieuwe voetbalgames in de winkelschappen verschijnen. De release van Pro Evolution Soccer 2020 is daar en dus zoomen we even in op hoe Ajax in de footy is verwerkt.

11 september 2019 - 11:56

De eerste gameplayvideo’s verschijnen alweer op JijBuis, dus delen we er graag eentje met jullie. Het betreft een potje tussen Ajax en PSV in de nagemaakte Johan Cruijff Arena. Het stadion lijkt ongewijzigd, maar een blik in de spelerstunnel leert dat Cruijff daar een plekje aan de wanden heeft gekregen.

Direct zichtbaar is dat dat de Ajacieden en PSV’ers uitstekend zijn nagemaakt, al was dat vorig seizoen al het geval. In principe zijn de wijzigingen van vorig seizoen gewoon meeverhuisd naar de nieuwe PES, al hebben Kasper Dolberg en Lasse Schöne wel een wederom verbeterd gezicht gekregen. Maar goed, zij spelen niet meer in Amsterdam.

Hoe dan ook: je ziet zo wie wie is, al valt ook gelijk op dat we spelers zien die inmiddels al een transfer hebben gemaakt. Er verschijnt bij PES vast weer snel een update die maakt dat alle transfers zijn doorgevoerd, zodat je ook (de goed lijkende) Quincy Promes, Lisandro Martínez en Edson Álvarez kunt opstellen. Overigens zien we Promes in bovenstaand filmpje al wel als Ajacied.

Sowieso is de verwachting dat gedurende het seizoen meerdere updates volgen, die ervoor zorgen dat nog niet nagemaakte spelers (bijvoorbeeld Carel Eiting en Perr Schuurs) een gameface krijgen.

De Ajacieden die in PES in elk geval een gameface hebben zijn Andre Onana, Joël Veltman, Daley Blind, Nico Tagliafico, Noussair Mazraoui, Dusan Tadic, Donny van de Beek, David Neres, Hakim Ziyech, Klaas Jan Huntelaar en Zakaria Labyad.

Ook Johan Cruijff maakt zijn opwachting in PES. Hij kan zomaar ineens de trainer van Ziyech worden. Een beetje gek is het allemaal wel, maar hé, het is jouw spel!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >