Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Draag jij vaandels of raap je ballen bij Ajax - Fortuna Sittard?

Ajax trapt woensdag 25 september om 20.45 uur af tegen Fortuna Sittard. Voor deze midweekse thuiswedstrijd zoeken we leden van Ajax Jonge Schare die wel zin hebben deze wedstrijd mee te maken als vaandeldrager of ballenjongen/-meisje.

11 september 2019 - 15:15
vaandels-fortuna-1200

Altijd al ballenjongen of -meisje willen zijn bij Ajax? Grijp dan nu je kans en doe mee met deze prijsvraag. Als het je lukt een plekje langs de lijn te bemachtigen in de Johan Cruijff Arena, dan heb je een belangrijke taak. Als de bal buiten de lijnen is getrapt of gekopt, dan is het aan jou te zorgen dat het spel snel doorkan, door een speler snel een nieuwe bal toe te gooien.

Ook zoeken we acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en Fortuna Sittard. Hoe dat er precies uitziet, zie je op de foto hierboven. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide teams. 

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je natuurlijk iets meer kans op een plekje! Oh, en als je klaar bent, dan ga je lekker op de tribune zitten om de wedstrijd te bekijken, want je krijgt ook een setje kaarten. Je mag zelf bepalen wie je trakteert op een bezoekje aan Ajax!

Samengevat zoeken we dus tien enthousiastellingen die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met woensdag 18 september. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Wil jij ook meedoen aan evenementen en prijsvragen van Ajax Jonge Schare én het nieuwe magazine Ajax Life ontvangen? Sluit je dan snel aan!

Prijsvraag: Ajax nam Perr Schuurs over van Fortuna Sittard. Hoeveel doelpunten maakte Schuurs vorig seizoen namens Jong Ajax?

[gravityform id="361" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >