Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax maakt nu zelfs een circusnummer van Lille-thuis!

Het is ongelooflijk, maar waar. Ajax verlegt grenzen in de Champions League. Zelfs als je vooraf denkt dat het tegen Lille OSC best eens lastig kan worden, blijkt dat op minder gebaseerd dan je wellicht zou vrezen. De Ajacieden zetten met 3-0 weer een uiterst nette score neer.

18 september 2019 - 11:58
fotoslilleopenercar

Een jaartje of anderhalf geleden voelde de Champions League nog ver weg voor Ajax. Heel ver weg. Het voelde misschien zelfs wel als een soort van utopie. Maar die tijden zijn vervlogen. De dingen voelen volkomen normaal, alsof we niet anders zijn gewend.

Ajax tikt de nummer twee van Frankrijk met 3-0 op een hoopje en ook al waren er kansen voor de Fransen, het was natuurlijk de ploeg van Erik ten Hag die bepaalde wat er op het veld gebeurde en de touwtjes in handen had. Vroeg of laat zal het een keertje tegenzitten, maar niet deze dinsdag.

Nee, deze dinsdag werden we in de Johan Cruijff Arena eens te meer getrakteerd op een geweldig Europees avondje. Er is een reden dat alles bij Ajax momenteel goudomrand is. En die reden werd tijdens Lille-thuis eens te meer gegeven. Europa staat weer versteld, misschien zelfs wel de wereld.

Hoe normaal het allemaal ook voelt, op een of andere manier moeten we blijven beseffen dat we getuige zijn van iets heel bijzonders. Want dat is het natuurlijk wel. Bijzonder. Zeer bijzonder! Al die bijzonderheden zorgen eens te meer voor een bijzonder fotoverslag, dus kijk snel mee!

De foto's zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, wordt het tijd om je aandacht te verplaatsen naar onze verkiezing van Ajacied van de Wedstrijd. Je hebt potjes waarbij het overduidelijk is wie er moet winnen, maar dit keer zijn er veel kandidaten. Wie krijgt jouw stem? Dat vernemen we graag. En wel hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >