Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubmascottes beleven topdag in Het Kasteel!

Het is voor veel leden van de Ajax Kids Club een droom: met één van je helden het veld oplopen voor een wedstrijd. Een aantal van onze prijswinnaartjes beleefde dat zondag weer, toen Ajax op bezoek ging bij Sparta. Het werd een spannende dag en Ajax won ook nog eens, met 1-4! Tijd voor het fotoverslag!

02 september 2019 - 14:53
1200-spaaja-akc

Als je meedoet aan onze prijsvragen, dan kan het zomaar zijn dat je wint. Zo werkt dat en dan ga je een spannende dag tegemoet. Zo was het zondag ook. Onze prijswinnaartjes kwamen al vroeg aan bij Het Kasteel, het stadion van Sparta. Sommigen waren een beetje zenuwachtig en dat begrijpen we heel goed.

In het stadion gelijk door naar de kleedkamer. Daar liggen echte uittenues klaar om aan te trekken. Eenmaal aangekleed leken onze mascottes wel op echte voetballertjes van Ajax. Superstoer natuurlijk! Dan is het alweer bijna tijd en moeten de Ajaciedjes verzamelen in de spelerstunnel. Met welke speler ga je het veld op? Dat weet je dan nog niet... 

Hoewel, als je helemaal vooraan staat, dan kun je wel raden met wie je het veld op mag: Dusan Tadic natuurlijk, want de aanvoerder loopt altijd voorop. Dan zijn daar plots de spelers, wat gaaf! Lisandro Martínez stelt zich netjes voor en geeft een mascotte een flinke aai over de bol. Nu is hij nog lief, maar op het veld is hij een beest. 

Dan plots beweging, de wedstrijd gaat bijna beginnen en dus gaat iedereen het veld op. De trap op, richting de harde muziek en de middenstip. Wat gaaf om mee te maken zeg! Als de toss is gedaan, ben jij alweer op weg naar je plekje op de tribune. Lekker de wedstrijd bekijken. Ajax wint met 1-4 door twee doelpunten van Hakim Ziyech. Ook Quincy Promes en Dusan Tadic scoren.

We hebben veel foto's gemaakt, die zie je hieronder. Ze zijn van onszelf en van De Brouwer. Oh ja, vergeet niet te laten weten wie jij de beste Ajacied vond tegen Sparta. Stemmen kan hier!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >