Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Volg live opening Estadi Johan Cruyff en jeugdpot Barca - Ajax!

De dag is aangebroken dat FC Barcelona de deuren opent van het fonkelnieuwe Estadi Johan Cruyff. De ceremonie - met aansluitend een wedstrijd tussen Barça onder 19 en de leeftijdsgenoten van Ajax – is live te volgen op het YouTube-kanaal van de Catalanen.

27 augustus 2019 - 11:18

De opening van het nieuwe Mini Estadi is een volgende stap in het eerbetoon van ‘El Flaco’ (De Magere). Zoon Jordi en vrouw Danny zagen hoe een dag eerder in Barcelona het standbeeld van de voormalig aanvoerder van de club werd onthuld.

Het fraaie beeld staat op een plek die iedere bezoeker van Camp Nou moet kunnen zien. Het 2.55 meter hoge kunstwerk, met daaronder een sokkel van 1.20 meter, staat ook nog eens recht tegenover ingang nummer 14. Er is duidelijk over dingen nagedacht.

Wil je niks missen van de opening van het nieuwe stadion en de daaropvolgende jeugdwedstrijd? Dat kunnen we ons goed voorstellen, want er staat heel wat talent binnen de lijnen vanavond. Het is daarom goed om te weten dat Barça alles live in beeld brengt.

Het kan natuurlijk niet anders dan dat Barcelona en Ajax, de clubs waar Johan zelf furore mee maakte en een onuitwisbare indruk op achter liet, de opening verrichten van het nieuwe onderkomen voor de grootste talenten van de club en het vrouwenelftal bovendien.

Het gloednieuwe Estadi Johan Cruyff kan 6000 supporters huisvesten en ligt ongeveer 8 kilometer verderop gemeten vanaf Camp Nou. De YouTube-uitzending van Barcelona begint om 20.30 uur. De aftrap van de jeugdwedstrijd is een half uurtje later.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >