Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak heeft tijdens VVV-uit alle reden om in hekken te hangen!

Als je bij VVV-uit debuteert in het bezoekersvak, kunnen we ons voorstellen dat je denkt van: waar ben ik beland? Maar zodra het lukt om hier doorheen te kijken, wordt het leuker en leuker. Het wordt al helemaal leuk wanneer je zoals zaterdag (1-4) volop in de hekken kunt klimmen!

18 augustus 2019 - 16:00
fotosvvvopenercar

Erik ten Hag zal ongetwijfeld opmerken dat Ajax nog steeds in de voorbereiding zit en dat hij nog zoekende is richting een ideale formatie, maar vergelijk het eens met vorig jaar. Steunen en zuchten, dat is wat we deden in de Venlose 'gevangenis' op de tweede ring.

Er is sindsdien veel gebeurd. Ajax beleefde een ongekende opmars en die probeert het nog steeds voort te zetten. Het idee is om de Europese top uit te dagen en als je deze VVV-uit vergelijkt met de vorige – toen alles zeer moeizaam ging – zijn er duidelijke stappen gezet.

Je merkte het ook aan het uitvak, dat vooral in de tweede helft lekker loskwam. Er klonk gezang, er werd gesprongen en we hingen in de hekken, want daar is VVV-uit voor bedoeld en gemaakt. De enige voorwaarde is dat er gewonnen moet worden. Nou, daar voldeed Ajax ruimschoots aan.

Het was weer leuk om in De Koel aanwezig te zijn en omdat we het zo leuk vonden, hebben we een fotoverslag in elkaar geschroefd. De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Ben je klaar met foto's kijken? Dan wacht nog één taak. De stembussen van onze verkiezing zijn namelijk weer geopend, dus stem vooral op jouw Ajacied van de Wedstrijd! Jij bepaalt, wij delen slechts punten uit. Vertel maar aan wie. Hoe? Door te stemmen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >