Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Rood-witte JC Arena maakt er een heerlijk Europees avondje van!

Hebben we ons hier nu de hele week zo druk om gemaakt? Ajax speelde een teleurstellend potje in Cyprus en dat zorgde voor flink wat stress, maar vanaf het eerste moment in de Johan Cruijff Arena voelde je: dit komt goed, het gaat gewoon gebeuren. En het gebeurde!

29 augustus 2019 - 03:52
apoelfotosopenercar

De Ajacieden slaagden erin Apoel Nicosia (2-0) opzij te schuiven en behoren wederom tot de Europese elite. We hebben vorig jaar gezien hoe Ajax de strijd aanging met het neusje van de zalm, maar ook een belangrijke horde nemen kan voor veel vreugde zorgen.

Dat hebben we gemerkt! De JC Arena schudde bij tijd en wijle alsof er een kampioenschap werd gevierd. Het zegt alles over wat er de laatste jaren is veranderd. Het werd dit keer allemaal nog mooier dankzij het vele wit-rood-wit op de tribunes.

Het was natuurlijk hartstikke warm, dus dan trek je lekker een Ajaxshirt aan. Een enkeling koos voor het nieuwe uitshirt, de meesten gingen voor het traditionele rood-wit. Zag je het hele, rood-witte stadion op en neer gaan kort na de 2-0? Het was een fantastisch beeld!

Meer fantastische beelden hebben we in ons fotoverslag gestopt, met dank aan De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken, neem dan de moeite om op jouw Ajacied van de Wedstrijd te stemmen. Ajax speelde goed en er valt dus best het één en anders te kiezen. Álvarez misschien, Ziyech of de opnieuw beslissende Tadic? Zeg het maar. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >