Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Prijsvraagtopper: zing jezelf naar mascotteplek bij kraker PSV – Ajax!

We hebben weer een hele toffe prijsvraag voor jullie! We zoeken namelijk mascottes voor de belangrijke uitwedstrijd tegen PSV. Om deze prijsvraagtopper te winnen, moet je wel iets extra’s doen. Verzin een stadionliedje en zing jezelf naar een mascotteplek in Eindhoven!

19 augustus 2019 - 13:59
PSVMascotte

De wedstrijd tussen PSV en Ajax wordt op zondag 22 september gespeeld. Om 14.30 uur wordt in Eindhoven afgetrapt. Als lid van de Ajax Kids Club kun je deze kraker op een wel heel bijzondere manier meemaken. Hoe? Nou, door aan de hand van een Ajaxspeler het veld op te lopen!

We hebben plek voor elf Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) die in het Phillips Stadion mascotte willen zijn. Voor veel Ajaxsupportertjes is met een Ajaxspeler het veld betreden voor een heuse topper een grote droom. Wie weet komt die droom voor jou wel uit! Om te winnen, moet je wel wat extra’s doen. Het is immers een prijsvraagtopper.

Wat moet je doen?
We willen je vragen om een tof stadionliedje te verzinnen. Er zijn al een heleboel leuke liedjes over Ajax, zoals ‘negentig minuten lang’ of het nummer over Donny van de Beek. Daar kunnen vast nog wel een boel leuke liedjes bij. Aan jou de taak deze te verzinnen!

Wil jij jezelf naar een mascotteplek bij PSV - Ajax zingen? Stuur jouw ingezongen bijdrage dan vóór 4 september 2019 naar kidsclub@svajax.nl onder de vermelding ‘mascotte psvaja’. Vergeet niet je naam en lidnummer te vermelden in het mailtje!

Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, een voor jezelf en een voor je begeleider. Oh ja, je ontvangt natuurlijk ook een echt mascottediploma, om thuis te laten zien.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

We zijn ontzettend benieuwd naar jullie inzendingen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >