Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mijn Club, Mijn Ideaal #1 - Klasse Schöne

Ajax moet na zeven jaar verder zonder boegbeeld Lasse Schöne. De middenvelder was geliefd bij vele Ajacieden, onder wie Robin. Wij zochten de Brabantse supporter op voor de primeur van onze nieuwe videoserie Mijn Club, Mijn Ideaal.

05 augustus 2019 - 14:13

Mijn Club, Mijn Ideaal is een serie videoportretten van markante Ajaxfans en hun supportersbeleving. Deze keer is dat Lasse Schöne-fan Robin. Robin is een dame met een grote passie voor Ajax en in het bijzonder voor Schöne. Haar grote passie voor de Deen blijkt uit de flinke shirtcollectie die ze van hem bezit.

Robin voetbalt als middenveldster in het damesteam van VV Oosterhout. Ze ziet zichzelf dan ook stiekem als de Schöne van haar eigen ploeg. Robin is gespecialiseerd in vrije trappen en kijkt de techniek geregeld af van haar grote voorbeeld. Er is immers bijna niemand die een vrije trap zo lekker kan nemen als Schöne. Let ook op de gastrol van Andy Houtkamp!

Volgende keer
In de volgende aflevering van Mijn Club, Mijn Ideaal zie je Rien. Rien is een groot bewonderaar van Johan Cruijff en opende vorig jaar een Cruijffmuseum op de bovenverdieping van zijn rijtjeshuis in Boxtel. Het museum bestaat uit verschillende objecten, die hij in de afgelopen jaren heeft verzameld. Van bierdoppen tot boeken en van shirts tot schilderijen, Rien heeft het allemaal.

We zijn nog steeds op zoek naar Ajacieden!
Ben jij ouder dan 13 jaar en vind je het leuk om iets over jezelf en jouw liefde voor je club te vertellen? Meld je dan via ajaxlife.nl/mijnclubmijnideaal!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >