Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Maak kennis met ons nieuwe magazine Ajax Life!

Ajax Life heeft een nieuw jasje. De vertrouwde krant verdwijnt na negentien jaar en is nu een maandelijks magazine. De eerste editie valt vrijdag 2 augustus op de mat bij ruim 81.000 leden van SV Ajax. In onderstaand filmpje krijg je een eerste indruk van het vernieuwde blad.

01 augustus 2019 - 16:26

Hoewel het vertrouwde gezicht iets is aangepast, blijven de pijlers waarop het blad drijft hetzelfde. Ajax Life koestert ons rijke clubverleden, geeft duiding bij de actualiteit en volgt de beleidsbepalers nauwlettend als het gaat om de toekomst van onze mooie club.

Ajax Life blijft clubliefde in print, geschreven voor en door Ajacieden. Vaak positief, kritisch wanneer nodig en altijd vanuit ons kloppend supportershart.

Het magazine verschijnt tien keer per seizoen en is een stuk dikker dan de krant. We gaan van 20 naar 84 pagina’s, waardoor bijvoorbeeld de fotografie beter tot zijn recht komt. Door de maandelijkse frequentie komen we bovendien nog meer los van de actualiteit. Daarvoor kan iedere Ajacied terecht op onze goedgevulde onlinekanalen.

Wat je zoal in het blad vindt? Veel toffe beelden dus, maar ook analyses en achtergronden bij het nieuws, reportages uit binnen- en buitenland, interviews met (oud-) Ajacieden, cartoons, nieuws vanuit de supportersvereniging en uiteraard de prijsvragen. Veelal luchtig, soms wat serieuzer.

Zo lees je de eerste editie interviews met Daley Blind en Klaas Jan Huntelaar. Daley beantwoordde lezersvragen en de 35-jarige Klaas Jan trok zijn ruimtepak aan voor een tijdreis door zijn inmiddels imposante loopbaan. We vroegen experts hoe je spelers optimaal prepareert voor een lang en intens seizoen, spraken uitgebreid met de nieuwe trainer van Jong Ajax, Mitchell van der Gaag, en we keken in de kweekvijver naar jeugdspeler Steven van der Sloot, die afgelopen zomer overkwam van Feyenoord.

Zoals gezegd komt de historie ook aan bod. We gingen langs bij Ron Spelbos om terug te keren naar die goeie ouwe tijd in De Meer. Daarnaast maakten we een lijstje met Ajax’ meest opmerkelijke aanvoerders door de jaren heen en wilden van Morten Olsen weten hoe hij van het multiculturele Ajax van 1997/1998 zo’n ongekend succesteam formeerde.

Verder lees je reportages uit Oostenrijk en De Lutte en presenteren we je twee nieuwe columnisten: 268-voudig Ajacied Sonny Silooy en fanatiek Ajaxsupporter Arco Gnocchi.

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij SV Ajax. Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van SV Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >