Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lucky zoekt mascottes voor Ajax - sc Heerenveen!

De kampioen van Nederland voetbalt zaterdagavond 14 september in de Johan Cruijff Arena tegen sc Heerenveen. De aftrap is laat, pas om 20.45 uur, maar de wedstrijd wordt sowieso niet gespeeld zonder mascottes. Dus doe mee aan deze nieuwe prijsvraag en wie weet zien we jou straks terug op de grasmat van de Arena!

26 augustus 2019 - 09:41
mascotte-12001

De wedstrijd tegen de club uit Friesland is vaak erg spannend en er worden ook vaak veel doelpunten gemaakt. Vorig seizoen werd het 4-4! Hopelijk weet Ajax dit keer wél te winnen. Misschien kun jij daar een handje bij helpen. Hoe? Door deze prijsvraag te winnen, want dan kun jij de spelers vlak voor de aftrap succes wensen!

We hebben weer plek voor zes leden (Ajaciedjes, 6 t/m 11 jaar) die zich vlak voor de wedstrijd met Lucky mogen verzamelen in de spelerstunnel. Dat is natuurlijk heel spannend, want vanuit de tunnel loop je dan het veld op en krijg ook jij een groot applaus van het publiek.

Onder de Dribbelaartjes (4 t/m 5 jaar) verloten we één mascotteplek. Dat jongetje of meisje gaat met onze Lucky het veld op. Wil jij ook mascotte zijn? Geef dan het goede antwoord op de prijsvraag hieronder. Je kunt tot en met zondag 1 september meedoen. Daarna krijgen de winnende Ajaciedjes en het winnende Dribbelaartje een mailtje.

Oh, enne, als je wint, dan krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd, één voor jezelf en één voor je begeleider. Ook krijg je een echt mascotte-diploma mee naar huis! 

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen zorgen! Sluit je snel aan via deze pagina. Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Klaas Jan Huntelaar speelde ook voor sc Heerenveen. Hoeveel eredivisiedoelpunten maakte hij in totaal voor de club uit Friesland?

[gravityform id="343" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >