Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Doe mee met de Fun Games bij Ajax – Paok Saloniki!

Doelpunten maken in de Johan Cruijff Arena? Het kan als Ajaciedje! Op dinsdag 13 augustus trapt Ajax om 20.30 uur af tegen het Griekse Paok Saloniki. We hebben twaalf plekken voor talenten van de Ajax Kids Club die in de rust mee willen doen met de Fun Games. Wil jij scoren in de Arena? Lees dan snel door!

02 augustus 2019 - 09:54
Fun-Games-Paok-1200

Meedoen aan de Ajax Fun Games is helemaal te gek. Doelpunten maken en juichen in een volle Arena. Wie wil dat nou niet? Het is ook nog eens een avondwedstrijd tegen een tegenstander uit Griekenland, dat maakt het helemaal spannend! Je bent natuurlijk wel laat thuis, maar het is zomervakantie, dus dat mag best een keertje!

We zijn op zoek naar tien doelpuntenmakers die op het heilige gras van het Ajaxstadion willen scoren. Verder zoeken we natuurlijk ook twee leden die het tof vinden om net als Andre Onana keeper te zijn. In onderstaand formulier kun je aangeven of je wilt voetballen of keepen. Na afloop van de Fun Games doe je meestal ook nog een mooi ererondje langs de tribunes, samen met mascotte Lucky.

Om kans te maken op deze prijs, moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met woensdag 7 augustus meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Nog geen lid, maar wil je wel meedoen? Geen paniek! Meld je snel aan via deze pagina! Binnen twee werkdagen ontvang je je lidnummer en kun je meedoen aan de prijsvraag.

Prijsvraag: Ajax speelde in 2016 ook in de Arena tegen Paok. Wat was toen de uitslag?

[gravityform id="332" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >