Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Alweer groeten uit Thessaloniki en training kijken!

Voor de derde keer in tien jaar tijd bevinden we ons in Thessaloniki. Het begint bijna het vaste zomerse tripje richting de zon te worden. Het jammere is dat je daardoor minder snel op pad gaat om te kijken waar je bent, het fijne is dat Ajax tegen Paok Saloniki heel aardig presteert. Nu weer?

06 augustus 2019 - 00:24
groetenthessaopenercar

Dat is de grote vraag in aanloop naar de aftrap van de heenwedstrijd. Nog eventjes en Ajax is weer Europees actief. Een tikje aan de vroeg kant misschien, maar we hopen dat het een lang en mooi avontuur wordt waar we opnieuw volop over kunnen napraten als we oud zijn.

Zo ver is het nog lang niet. De eerste twee wedstrijden van Ajax hebben blootgelegd waar het nog aan schort. Dat klinkt dramatischer dan het is, want wanneer speelden de Ajacieden nu in de zomer hun beste wedstrijd van het seizoen? Inderdaad, dat gebeurde nog nooit...

Wie weet valt er een voordeeltje uit te halen dat Paok dinsdag pas begint aan zijn seizoen. Dat scheelt toch 180 minuten en wat voor Ajax geldt, is voor Paok vast niet anders. Je eerste wedstrijd blijkt achter nooit je beste. Is dat voldoende voor een goede uitgangspositie?

Het antwoord volgt in het volgende fotoverslag, zoals we op een later moment op wel meer zaken terugkomen. Voor nu is het goed om vooral een impressie van de training te krijgen.

De foto's zijn van Ajax Life en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >