Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax worstelt met zichzelf op bezoek bij Apoel Nicosia...

Je merkt aan alles dat Ajax een tegenvallende prestatie heeft geleverd. Het gaat te ver om te spreken van onrust, maar links en rechts klinken toch wat zorgen door. Dat komt niet zozeer door de 0-0 op bezoek bij Apoel Nicosia, maar vooral door het teleurstellende spel. Tijd voor wat foto's!

21 augustus 2019 - 11:01
fotosapoelopenercar

Het is niet gezegd dat Ajax zich eventjes met de ogen dicht door de voorronde van de Champions League voetbalt en met gemak een startbewijs verovert, maar over de loting hebben we dit keer toch niets te klagen? Dat klopt. Al bleek dit niet uit het spelbeeld.

Het eerste kwartier leek het wachten op een doelpunt, maar daarna hoopte je vooral dat Apoel niet toesloeg. Doelpunten bleven gelukkig uit, met dank ook aan Andre Onana. De keeper slaagde er nu wel in om 'de nul' te houden en inderdaad, liever een tegentreffer in Venlo dan midweeks.

Dit neemt echter niet het gevoel weg dat het echte Ajax onzichtbaar bleef. Dit was niet zoals we het graag zien. De ploeg is zoekende en dan hoop je dat diverse spelers de kar kunnen trekken, maar het hele elftal vertoonde geen uitschieters naar boven. Eerder naar beneden. Dat is niet goed.

Het zal beter moeten tijdens de return in de Johan Cruijff Arena. Veel beter. Maar met volle tribunes die de ploeg naar een hoger niveau stuwen moet het toch in orde komen? Het is duidelijk dat er een taak voor ons allemaal in het verschiet ligt!

Maar eerst nog even foto's kijken, dankzij Ajax Life en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken mag je stemmen op de Ajacied van de Wedstrijd, maar het is best logisch als je een keertje overslaat. We gaan ook niet zo veel lawaai maken over onze verkiezing. Na zo'n wedstrijd is het gek om heel enthousiast te doen. Stemmen kan desondanks hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >