Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Clubmascottes zien Ajacieden van dichtbij winnen in Venlo

De mascottes van de Ajax Kids Club beleefden een fantastische middag in Venlo. Eerst mochten ze met hun helden het veld op en daarna zagen ze vanaf de tribune hoe Ajax liefst vier keer scoorde tegen VVV.

19 augustus 2019 - 11:01
MascottesVVV

Ajax ging zaterdagavond op bezoek bij VVV-Venlo voor de tweede uitwedstrijd van het nieuwe competitieseizoen. De mascottes van de Ajax Kids Club waren uiteraard ook van de partij in Limburg. Elf gelukkige prijswinnaars verzamelden zich in de spelerstunnel van VVV, om vervolgens met hun helden het veld op te lopen.

Het was voor de mascottes natuurlijk een moment om nooit te vergeten. Nadat ze de Ajacieden op het veld hadden afgeleverd, zochten ze een plekje op de tribune van stadion De Koel. Vanaf daar zagen ze hoe Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres en Klaas Jan Huntelaar scoorden tegen de ploeg uit Venlo.

Om de wedstrijd nog eens te beleven, hebben we de leukste foto’s verzameld in een fotoverslag. De plaatjes zijn gemaakt door de Ajax Kids Club en Pro Shots. Veel kijkplezier!

Oh ja, vergeet je niet te stemmen op de Ajaxspeler die jij het allerbeste vond tegen VVV-Venlo?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >