[

Ajacieden bezorgen Ajax Kids Clubleden een heerlijke avond!

Ajax won dinsdagavond met 3-2 van Paok Saloniki uit Griekenland. Het was ontzettend spannend, maar dankzij doelpunten van Dusan Tadic en Nico Tagliafico stond de Johan Cruijff Arena flink op zijn kop. De prijswinnaars van de Ajax Kids Club zaten wel heel dicht op de actie. We hebben weer heerlijke foto's voor jullie!

14 augustus 2019 - 13:06
2019-08-13-Ajax-PAOK-00081

Ook bij de belangrijke wedstrijd tegen het Griekse Paok Saloniki mochten de mascottes van de Ajax Kids Club natuurlijk niet ontbreken. Nadat de supportertjes met hun helden het veld op waren gelopen, zochten ze een plekje op de tribune.

Vanaf daar zagen ze hoe Ajax op achterstand kwam en zelfs een penalty miste. Gelukkig schoot onze aanvoerder Tadic de tweede strafschop wel raak. Tagliafico zette de Arena vervolgens nog meer op zijn kop. De verdediger uit Argentinië kopte Ajax op een 2-1 voorsprong. Nico kan niet alleen verdedigen, maar ook doelpunten maken!

Weet je wie er ook doelpunten kunnen maken? Onze Ajax Kids Clubleden! De prijswinnaartjes scoorden er tijdens de Fun Games in de rust flink op los en gaven daarmee het goede voorbeeld aan de Ajacieden.

Tadic werd uiteindelijk het grote feestvarken in de tweede helft. De aanvaller mikte wederom raak vanaf de penaltystip en zorgde zo voor een heerlijk voetbalfeest. Paok wist nog wel een keer te scoren, maar dat mocht de pret niet drukken. Ajax gaat weer Europa in!

Bekijk hieronder de plaatjes die fotograaf Sjoerd Tullenaar voor jullie maakte. Oh ja, vergeet hier niet te stemmen op de Ajaxspeler die jij het allerbeste vond.