Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kampioensrondvaart door Amsterdamse grachten met jouw team!

Ben jij lid van de Ajax Kids Club en is jouw voetbalteam net als Ajax kampioen geworden? Doe dan mee met onze fotowedstrijd en win een kampioensrondvaart met jouw team door de Amsterdamse grachten!

17 juni 2019 - 11:55
rondvaart-1200

Echte kampioenen verdienen een rondvaart door ons mooie Amsterdam, vinden wij. En precies dat gaat jou misschien wel lukken!

In samenwerking met Lovers Canal Cruises kunnen we namelijk een toffe rondvaart aanbieden. Zij stellen een rondvaartboot beschikbaar met hapjes en drankjes. Ook staat er Ajaxgebak klaar voor de kampioentjes en bij mooi weer gaat het dak open.

Wat moet je doen om kans te maken op deze toffe prijs?

Allereerst moet je lid zijn van de Ajax Kids Club en jouw team moet kampioen zijn geworden. Of een beker hebben gewonnen, dat rekenen we ook goed!

Als je kampioen bent, dan zijn er vast wel leuke foto’s gemaakt van de feestjes die jullie hebben gevierd. Wij zijn op zoek naar jullie mooiste kampioensfoto’s! 

Wij kiezen de twee leukste inzendingen eruit en die twee teams nodigen we uit voor een gave rondvaart op zondag 14 juli. Deze duurt van 10.00 uur tot 12.00 uur. We kijken nog even of Lucky ook meegaat.

Stuur jouw kampioensfoto voor woensdag 26 juni naar kidsclub@svajax.nl. Vergeet niet je naam en lidnummer mee te sturen en laat ook even weten uit hoeveel kinderen je team bestaat. Natuurlijk mogen de trainers ook mee aan boord! 

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >