Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Johan Cruijff Arena

Op zoek naar verborgen schatten in de Johan Cruijff Arena

Als regelmatige bezoeker van de Johan Cruijff Arena ken je de meeste plekken in het stadion wel. Of toch niet helemaal? Veel moois is namelijk niet voor iedereen zichtbaar. Best jammer, want de Arena kent veel verborgen parels. Wij gingen in de krochten van het Ajaxstadion op zoek naar de verborgen schatten en maakten foto's.

19 juni 2019 - 13:37
12004

Als je een wedstrijd van Ajax bezoekt, dan ga je vaak via de bekende ingangen naar binnen. Je drinkt gezellig wat met je vrienden en geniet van de wedstrijd. Toch valt er nog veel meer te ontdekken in het stadion van Ajax. 

Misschien heb je wel eens een stadiontour gedaan en ken je de perskamer, kleedkamer, mixed zone, spelerstunnel en gallery of fame wel. Maar er is nog veel meer te zien! Meer dan wij op de foto hebben kunnen zetten, maar we hebben toch een poging gedaan.

Aan de muren van het stadion hangen namelijk zulke toffe dingen! Of het nou kunstwerken zijn of prachtige historische foto's die zo veel verhalen vertellen... Wij vonden het mooi om een aantal van die zaken eens met jullie te delen en lieten een fotograaf van Pro Shots plaatjes schieten.

Is onderstaand overzicht volledig? Zeker niet, maar het geeft een klein inkijkje in wat er allemaal voor moois in het huis van Ajax hangt en staat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >