Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kijktip: restant titelstrijd Ajax onder 19 tegen Feyenoord op Youtube

Ajax onder 19 kan zaterdag de dubbel pakken als de kampioenswedstrijd tegen Feyenoord onder 19 wordt hervat. Er moet nog een uur gespeeld worden en dat gebeurt op sportpark De Toekomst achter gesloten deuren. De ontknoping is live te volgen via het Youtube-kanaal van Ajax en als je zorgt dat je vanaf 14.30 uur klaar zit, mis je niks.

01 juni 2019 - 09:20

Eigenlijk had de kampioensschaal al lang en breed uitgereikt moeten zijn, maar zaterdag 25 mei werd de kampioenswedstrijd tegen Feyenoord onder 19 gestaakt. Er was onnozel gedoe op de tribune en de spelers werden naar binnen gedirigeerd om ook niet meer terug te keren.

Afijn, de resterende zestig minuten worden zaterdag dus uitgespeeld. Op het moment van staken stond er een 0-0-stand op het scorebord. Brian Brobbey was twee maal dicht bij een treffer. Feyenoord onder 19 heeft aan punt genoeg om kampioen te worden. De ploeg van John Heitinga moet winnen om de schaal binnen te slepen.

De wedstrijd wordt hervat op het terrein van Ajax. De corner waarmee dit gebeurt, staat gepland om 14.30 uur. Als het Ajax lukt om de mini-klassieker winnend af te sluiten, legt het beslag op de dubbel. De KNVB-beker nam het vlaggenschip van de jeugdopleiding woensdag al mee naar huis, door met 1-3 in en van Groningen te winnen.

Via de livestream van Ajax mis je in elk geval niks van de titelstrijd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >