Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

De wildste transfergeruchten rondom Ajax door de jaren heen!

Martin Ødegaard heeft geglimlacht toen een overgang naar Ajax ter sprake kwam! Dat is het punt waarop we deze transferzomer zijn aanbeland. Een glimlach... En hup, er verschijnt weer een hele stroom aan berichten. Het is nu Ødegaard, maar wie waren het vroeger? Tijd voor een lijstje!

11 juni 2019 - 12:02
geruchtencar

Geruchten zijn van alle tijden. Waar er vroeger misschien een naam op Teletekst verscheen en nog niet zo lang geleden alles tot in detail op een forum werd besproken, heb je tegenwoordig platforms als Twitter en Facebook. Niets blijft geheim, zogenaamde insiders staan op en alles is voer voor interpretatie.

De aloude krant is ook nog steeds van belang en wie checkt er kort voor het slapen gaan nog niet eventjes de feed van De Telegraaf-verslaggever Mike Verweij? Je weet, zeker in deze dagen maar nooit, of er een nieuwe speler aan Ajax wordt gelinkt. Of dat er een uitgaande transfer op komst is...

We zijn nog geen verse tweets tegengekomen over Ødegaard en ook een update over de stand van zaken rondom PSV'er Steven Bergwijn blijft voorlopig uit. Daarom zijn we maar eens in het verleden gedoken. Kun jij je Marc Muniesa nog herinneren? Of die zomer dat Ajax maar bleef wachten op antwoord van Mario Balotelli?

We vatten het overzichtje samen in foto's!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >