Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Vet handig! Zet met enkele klikken speelschema Ajax in je agenda!

Maak jij gebruik van het stukje service waarbij alle wedstrijden van Ajax automatisch in je digitale agenda worden geladen? Top! Check 'm eens: op basis van het conceptschema zijn alle eredivisieduels van 2019/2020 en meer alweer toegevoegd. Dat wil jij toch ook?!

14 juni 2019 - 18:27
potjesinagendacar
Wie weet hoeveel potjes er dit keer toegevoegd moeten worden. © Pro Shots

Het is inmiddels al heel wat jaartjes op rij vaste prik dat Jeremy als een speer alle data en tijden checkt en die supersnel toevoegt aan de agenda. Ook dit keer heeft hij het weer onwijs snel voor elkaar en dat vinden we onwijs tof van hem!

Behalve de 34 competitiewedstrijden van Ajax zie je ook alweer enkele oefenduels in de agenda staan. En als straks de eerste Europese wedstrijden en bekerpotje bekend zijn, worden ook die snel toegevoegd. Hopelijk wordt het weer druk, met veel wedstrijden die ingepland moeten worden.

Als Ajax een extra wedstrijd gaat spelen of als er een duel wordt verplaatst, hoef je niets te doen. Je hoeft alleen maar je agenda te openen en je ziet gelijk of er wellicht een afspraak moet worden verzet vanwege Ajax. Als je de agenda eenmalig installeert, ben en blijf je prima op de hoogte!

We delen hieronder wat linkjes waarmee je de wedstrijden van Ajax kunt importeren in je digitale agenda. Wij hebben het laatst zelf nog moeten doen vanwege een nieuwe telefoon en wat gedoe met een back-up... en het werkt echt prima! Als je abonnee bent, weet je hoe ideaal dit is. En anders: laat je verrassen!

Oh, en stuur gelijk een bedankje naar @KijkMeAan, want hij is de man die het ons zo gemakkelijk maakt! Dan is een blijk van waardering wel op zijn plaats, toch?

Er doet zich een enkele keer een foutmelding voor. Die kun je over het algemeen omzeilen door eventjes gebruik te maken van de browser Safari.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >