Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win twee meter hoge Frenkie-banner!

Wij hebben een eh... best wel bijzondere prijsvraag voor leden van Ajax Jonge Schare. We geven namelijk Frenkie de Jong weg. Of nou ja, de banner van Frenkie de Jong. En hij is twee meter hoog. Deze kun jij winnen!

29 mei 2019 - 16:19
frenkie-banner-1200

Wellicht heb je nu zoiets van: wat is dit nu voor iets geks. Snappen we! De banner op de foto is afgelopen successeizoen gebruikt bij onze evenementen. Denk bijvoorbeeld aan het Ajax Jonge Schare Fifa-toernooi. Om maar wat te noemen.

Frenkie gaat Ajax echter verlaten en zoekt zijn geluk in Barcelona. Zijn banner is daarmee voor ons niet meer te gebruiken, maar weggooien is ook zo wat! Dat vinden we toch een beetje zonde. We kunnen ons ook voorstellen dat we er iemand blij mee kunnen maken. Die iemand moet natuurlijk wel lid zijn van Ajax Jonge Schare.

Wil jij Frenkie meer dan levensgroot op je slaapkamer of heb je er een andere goede bestemming voor? Nou, laat het ons dan voor vrijdag 7 juni weten via jongeschare@svajax.nl. Wij kiezen de meest originele of leukste inzending uit en die persoon krijgt Frenkie thuisgestuurd.

En in tegenstelling tot FC Barcelona hoef jij geen 75 miljoen euro over te maken.

Oh ja, vergeet niet je naam en lidnummer mee te sturen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >