Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win thuis- of uitshirt 2018/2019 met handtekeningen Ajaxselectie!

De stof van de kampioenshuldiging is nog niet neergedaald of wij komen alweer met een prijsvraag. Of eigenlijk meer een wedstrijd. Een fotowedstrijd om precies te zijn! Als lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare kun je het thuis- of uitshirt van afgelopen seizoen winnen met daarop de handtekeningen van de spelers! Check snel wat je daarvoor moet doen!

17 mei 2019 - 14:15
win-shirts-1200

We mogen in totaal veertien shirts weggeven aan onze leden, zeven rood-witte en zeven zwarte. Alle shirts zijn gesigneerd door de voltallige Ajaxselectie. Het zijn iconische shirts geworden, waarin het leukste Ajax sinds misschien wel 25 jaar heeft gespeeld. Dat zeggen we zonder schroom, want allemachtig wat een plezier gaven de spelers ons de afgelopen maanden. 

Alle shirtjes zijn maatje XL, maar dat mag de pret niet drukken. We geven hier immers ware collector's items weg. De shirts waren sowieso al tijden niet meer te krijgen, laat staan met de krabbels van alle spelers erop!

Maar wat moet je er voor doen om kans te maken op zo'n shirt...? Meedoen aan deze fotowedstrijd natuurlijk! 

Wat is precies de bedoeling?
Stuur een zelfgemaakte foto in die voor jou het seizoen 2018/2019 samenvat. Een plaat die voor jou exemplarisch is voor wat we met z'n allen hebben mogen meemaken.

Dat kan een foto van jou en je vrienden zijn op het Oktoberfest in München, maar net zo goed een mooie plaat van de huldiging op het Museumplein. Of juist een foto uit de voorbereiding, langs de kant van een amateurveld, toen we nog geen idee hadden hoe het seizoen zou verlopen! Nou ja, aan jou om een fraai moment te kiezen. 

Stuur je foto (met naam én lidnummer) uiterlijk donderdag 23 mei naar webredactie@svajax.nl onder vermelding van 'fotowedstrijd'. Een stukje uitleg bij de foto mag altijd, vinden we leuk! Geef ook aan of je liever het thuis- of uitshirt wil winnen. Maakt het niet uit, vertel dat dan ook. Je maakt dan uiteraard meer kans.

De winnaars krijgen vrijdag de 24ste bericht en worden bovendien beloond met een plekje in een speciaal fotoverslag van ingestuurde plaatjes. Heel veel succes en we zijn reuze benieuwd naar al het moois we van jullie toegestuurd krijgen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >