Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win nieuwe uitshirt Ajax én plekje in doeboek met jouw huldigingsfoto!

Mascotte Lucky krijgt via sociale media ontzettend veel toffe foto's binnen van supportertjes die genoten van de huldiging van Ajax op het Museumplein. Hoog tijd om er een echte fotowedstrijd van te maken! Wat kun je winnen? Het nieuwe uitshirt van Ajax in jouw maat én een plekje in het Ajaciedjes Zomerdoeboek!

17 mei 2019 - 16:18
win-uitshirt-met-huldigingfoto-1200

Ook dit jaar ontvangen onze jongste leden weer een tof zomerdoeboek. Het nieuwe doeboek voor Ajaciedjes (vanaf 6 jaar) is al in de maak en verschijnt in juni.

In de uitgave maken we de winnaar van het shirtje bekend. De leukste inzendingen geven we een mooi plekje in het doeboek voor Ajaciedjes.

We maken een leuke collage van ingestuurde foto's. Er verschijnt natuurlijk ook weer een doeboekje voor Dribbelaartjes (4-5 jaar). 

Wat moet je doen?
Stuur snel jouw foto naar kidsclub@svajax.nl onder vermelding van 'huldigingsfoto'. Vergeet niet je naam en lidnummer mee te sturen. Je kunt jouw leukste foto tot en met maandag 27 mei insturen

We zijn benieuwd!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >