Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win een Ajax Masterclass 'aanvallen' in de zomervakantie

Altijd al eens willen trainen als een echte Ajacied? Dan hebben we goed nieuws, want als lid van Ajax Jonge Schare kun jij een Ajax Masterclass ‘aanvallen’ winnen op zaterdag 3 augustus op het veld naast de Johan Cruijff Arena.

22 mei 2019 - 10:21
Ajax_CampsClinics-1200

Tijdens de Ajax Camps & Clinics ervaar je hoe het is om als een echte Ajacied te trainen. Deze Masterclass staat speciaal in het teken van aanvallen! Je doet de oefeningen die Ziyech en zijn medespelers ook doen. Aan de Masterclass kunnen jongens en meiden van 12 tot en met 16 jaar meedoen, dus let even op je leeftijd.

Je bent namelijk tot je achttiende lid van Ajax Jonge Schare, dus let wel even goed op dat je niet al te oud bent. Vandaar dat we ook om je geboortedatum vragen. Als je wint, mag je meedoen aan een eendaagse Masterclass (gericht op aanvallen) in de zomervakantie!

Lijkt het je leuk om lekker te voetballen op zaterdag 3 augustus van 9.00 tot 16.00 uur? Doe dan mee aan de onderstaande prijsvraag! Meedoen kan tot en met maandag 27 mei. Daarna krijgt de winnaar een mailtje. Wie weet zien we jou dan snel met een tas en voetbalschoenen!

Wat als je nou niet wint, maar toch graag meedoet aan een van de Ajax Clinics of Masterclasses? Ook dan hebben we goed nieuws: leden van Ajax Jonge Schare krijgen namelijk 10 procent korting! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan.

Prijsvraag: Hoeveel doelpunten maakte Hakim Ziyech afgelopen seizoen in alle competities voor Ajax?

[gravityform id="301" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >