Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Volop plezier bij Ajax Kids Tours in Zaltbommel en Amsterdam!

Terwijl Ajax in Londen was voor de halve finale van de Champions League genoten leden van de Ajax Kids Club tijdens de Ajax Kids Tours in Zaltbommel en Amsterdam. Lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes, dat is toch heerlijk? We maakten foto's. Veel foto's!

02 mei 2019 - 12:44
akt-12003

We waren dinsdag 30 april bij AVV Swift in Amsterdam en een dag later bij NIVO Sparta in Zaltbommel. Wij waren er niet alleen, ook een fotograaf was van de partij om leuke plaatjes te maken van onze voetballende Ajaciedjes!

Want daar kwamen ze natuurlijk voor! Om te voetballen en precies dat gebeurde ook! Lekker voetballen en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. En plezier was er. Volop zelfs!

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De Ajaxlynx deed zelfs mee aan de warming-up!

Goed, dan is het nu tijd voor de foto’s. Kijk maar snel! Ze zijn gemaakt door Pro Shots.

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >