Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vijfhonderd Ajax Kids Clubleden beleven topdag bij bekerwinst Ajax!

Yes! De eerste prijs van het seizoen is voor Ajax! Vijfhonderd leden van de Ajax Kids Club en Ajax Jonge Schare reisden met een speciale trein naar De Kuip en zagen hoe Ajax met 4-0 won van Willem II. Wij hebben een fotoverslag gemaakt. Kijk je mee?

06 mei 2019 - 10:35
bekerfinale-1200

Het was op tijd verzamelen bij de Johan Cruijff Arena, maar natuurlijk had iedereen hartstikke veel zin in de bekerfinale. Mascotte Lucky stond de kinderen op te wachten en deelde knuffels, high-fives en toffe finaleshirts uit aan ouders en kinderen. Daarna met z'n allen de trein in richting Rotterdam om Ajax aan te moedigen.

Zou het de Ajacieden lukken om de eerste prijs van het seizoen te pakken? Oh jazeker lukte dat! Klaas Jan Huntelaar maakte twee doelpunten en ook Daley Blind en Rasmus Kristensen scoorden. Dat zorgde natuurlijk voor een fijn feestje op de tribune. Lekker zingen, springen en juichen voor Ajax Amsterdam! Wat een toffe dag!

We maakten uiteraard foto's, dus geniet nog maar een keertje fijn na. Nu op naar woensdag: Ajax - Spurs. Spannend hoor, pfff!!! 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >