Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Schaal, pogo en lekker voetballen bij Ajax Kids Tour in Olympisch Stadion!

Terwijl de spelers van Ajax 1 nagenoten van het kampioensfeest, nam mascotte Lucky zaterdag de eredivisieschaal mee naar het Olympisch Stadion. Daar kwamen 144 Ajax Kids Clubleden leuke voetbalspelletjes doen en konden ze op de foto met de schaal. Wat een topdag. Tijd voor foto's en een video!

20 mei 2019 - 09:36

In alle vroegte kwamen de eerste Ajaciedjes met papa, mama, opa of oma aan bij het Olympisch Stadion. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Bij het aanmelden werd iedereen in teams ingedeeld. Zo was er bijvoorbeeld een Team Tadic, een Team Van de Beek en een Team Ziyech. Voor de allerkleinsten was er ook een Team Lucky!

Natuurlijk was onze vriendelijke Lucky ook van de partij. De Ajaxlynx had zelfs een grote verrassing bij zich: de kampioensschaal!! Daar wilde iedereen wel mee op de foto, zoals je op de foto's onderaan deze pagina kunt zien.

Het was de echte schaal en de vette vingerafdrukken van spelers als Daley Blind, Hakim Ziyech en Donny van de Beek zaten er nog op. De kinderen mochten allemaal met de schaal op de foto, maar er werd natuurlijk ook gevoetbald!

Want daar kwamen ze natuurlijk voor! Om voetbalspelletjes te doen en precies dat gebeurde ook! Lekker met de bal bezig zijn en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. En plezier was er. Volop zelfs!

We zagen zelfs een Ajax Kids Club-pogo met Lucky. 'Negentig minuten lang, voor onze club uit Amsterdam!' Geweldig!

Goed, dan is het nu tijd voor de foto’s. Kijk maar snel! Ze zijn gemaakt door De Brouwer.

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten. Leden van de Ajax Kids Club kunnen zich daar gratis voor opgeven. Nog geen lid? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >