Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Rondje fanshop: Ajax thuisshirt 2019/2020 onder de loep!

Het nieuwe thuisshirt van Ajax voor het volgende seizoen is gepresenteerd en dus namen we een kijkje in de fanshop bij de Johan Cruijff Arena om het tenue met eigen ogen te bekijken. En om foto's te maken natuurlijk. Speciaal voor jullie!

10 mei 2019 - 10:31
shirt-1200

Het nieuwe Adidas-thuisshirt is uiteraard klassiek rood-wit, maar er zijn wel subtiele zwarte details in verwerkt. Volgens de club is het shirt daarmee een eerbetoon aan Amsterdam en de zwart-rood-witte Amsterdamse vlag in het bijzonder, om de band van de club met de stad te eren.

Deze details zijn te zien op de kraag, de mouwen, de broekspijpen en in het Ajaxlogo. Aan de binnenkant van de kraag zijn drie witte Andreaskruizen zichtbaar. Ook in de rugbedrukking zijn de kleuren van de Amsterdamse vlag verwerkt. Als we inzoomen op het shirt zelf, dan zien we een soort visgraatpatroon.

De strepen van Adidas zijn in rood op het shirt geplaatst en lopen dit keer niet over de schouders, maar zijn aan de zijkant van het shirt aangebracht.

Dan nog even over de drie sterren op het shirt: deze zijn in het nieuwe tricot niet in goud op het shirt geborduurd. Sterker nog, er worden twee kleuren gebruikt. Op het shirt zijn de sterren in het wit op het shirt verwerkt en op het broekje ontwaren we drie rode sterren.

Het shirt is inmiddels verkrijgbaar in de fanshops bij het stadion en in de Kalverstraat. Dat was wel nodig ook, want de winkels waren de afgelopen maanden aardig leeggekocht. Er was geen wedstrijdshirtje meer te krijgen. Dat is nu voorbij!

Ook kun je jouw shirtje natuurlijk bestellen in de online fanshop van Ajax. Leden van Supportersvereniging Ajax krijgen 10 procent korting op aankopen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >