Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ronde twee! Check hier nieuwe hints voor kaartenjacht Ajax - Spurs!

Tijd voor ronde twee! SV Ajax viert een dag voor de return tussen Ajax en Spurs zijn 27ste verjaardag. En wie jarig is, die trakteert. Hoe kunnen we onze verjaardag nu beter vieren dan met een tweede keer kaartenjacht? Inderdaad, wij geven vanmiddag opnieuw vijf setjes kaarten weg voor Ajax - Tottenham Hotspur. En daar moet je wederom iets voor doen!

07 mei 2019 - 13:44
kaartenjachthoofdfotocar

UPDATE: ALLE KAARTEN EN LOCATIES ZIJN INMIDDELS GEVONDEN!

De return tussen Ajax en Spurs is al een paar dagen uitverkocht en als profvoetballers zich zelfs voor het heenduel al zogenaamd ziek melden, wat hebben Ajacieden dan wel niet over voor een kaartje voor de return van woensdag (aftrap 21.00 uur)? De fantastische uitgangspositie van 1-0 helpt natuurlijk al goed mee.

Wij verloten zoals bij iedere Europese thuiswedstrijd in totaal tien setjes kaarten, maar je moet er dus wel iets voor doen. De eerste vijf setjes zijn al verloot. Je kunt echter nog steeds op jacht... op kaartenjacht! Je moet in actie komen! De tweede ronde van dinsdagmiddag is jouw allerlaatste kans op kaartjes!

Zoals je vast al weet en anders vanmorgen hebt opgemerkt, heeft Tottenham Hotspur een cockerel als logo. Dit dateert van de FA Cup-finale 1921 en vormt voor ons een leuk aanknopingspunt. Je ziet hieronder opnieuw vijf foto’s van een kerk met daarop een windhaan. Weet jij waar die kerk is? Spoed je dan naar de ingang en meld je bij onze medewerker...

Spot jij als eerste onze medewerker? Dan zijn de kaartjes voor jou! Je herkent onze medewerker aan de Champions League-badge. We dienen ter plekke bewijs te hebben van je lidmaatschap. Zorg ervoor dat je je clubcard in je portemonnee steekt en meeneemt, evenals een legitimatiebewijs. Pietje kan niet met de clubcard van Klaasje komen aanzetten. Als Pietje kaartjes wil voor Ajax - Spurs, dan moet Pietje zelf naar de betreffende locatie komen.

Als je recent lid bent geworden en als je nog niet in bezit bent van de clubcard, willen we graag de welkomstmail zien in combinatie met een legitimatiebewijs. Leden van de Ajax Kids Club zijn uitgesloten van deelname, de winnaars moeten 12 jaar of ouder zijn. De winnaars van de vorige kaartenjacht, rond Ajax - Juventus, zijn ook uitgesloten van deelname.

Als meerdere kandidaten zich tegelijkertijd op de locatie melden, wordt de winnaar bepaald aan de hand van een benaderingsvraag. Dit klinkt misschien een beetje formeel allemaal, maar we willen graag dat de kaartjes bij de juiste Ajacied terechtkomen. Logisch, toch?

Tenslotte nog even voor de duidelijkheid: de winnaar krijgt niet ter plekke direct de kaartjes overhandigd. Dit gebeurt pas op de wedstrijddag.

UPDATE 14.40 UUR: OOK DE LAATSTE VIJF SETJES KAARTEN VOOR AJAX - SPURS ZIJN GEVONDEN

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >