Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Rewind: alle mooie dingen met de schaal op een rijtje gezet!

Ben je al klaar met nagenieten? We kunnen ons zomaar voorstellen van niet. We kunnen ons echter ook voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet, omdat er zulke mooie dingen zijn gebeurd. Daar hebben we iets op gevonden: een filmpje met daarin alle hoogtepunten!

21 mei 2019 - 12:58

Er zijn seizoenen geweest dat we blij waren dat het erop zat, of Ajax nu wel of niet met de schaal stond te zwaaien. Maar dit keer is de schaal uitgevoerd in hoogglans. Het voetbaljaar 2018/2019 wordt met mooie sierletters bijgeschreven in de historie van de club.

Alsof er voor het in ontvangst nemen van de schaal al niet genoeg mooie dingen gebeurden, kreeg dit een duidelijk vervolg tijdens de festiviteiten. We hadden het leuk op De Vijverberg, het onthaal van de kampioenen bij de Johan Cruijff Arena was fantastisch...

Video: 100.000 Ajacieden doen massale pogo tijdens huldiging op Museumplein

...en alsof dat allemaal nog niet genoeg was, volgde er een prachtige huldiging op het Museumplein. De beelden van 100.000 Ajacieden die de pogo doen, zullen we niet snel vergeten. Sterker nog, we gaan er vaak aan terugdenken. Gewoon omdat het symbool staat voor de verbondenheid tussen spelers en supporters.

Het was fantastisch, het was geweldig. We hebben er simpelweg geen woorden voor. Gelukkig kunnen we in stilte kijken en genieten naar de mooiste beelden van Ajax TV, die aan elkaar zijn geplakt in dit mooie filmpje. Reserveer zes minuten van je tijd en bedenk eens te meer: wat hebben we een mooie club!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >