Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Pak schaal is een feit en het voelt werkelijk waar fantastisch!

En iedereen maar lachen dat Ajax 1000+ dagen geen koploper was... Wie het laatst lacht, lacht het best. En het is nu de beurt aan Ajacieden om terug te slaan. Het 34ste kampioenschap is veroverd, waardoor het nu tijd is om te genieten. Keihard te genieten. Bijvoorbeeld van dit fotoverslag.

16 mei 2019 - 11:22
fotosgraajaopenercar

We wisten natuurlijk allang dat Ajax kampioen ging worden, want dat was het al een paar dagen. Officieus weliswaar en nog zonder schaal, maar wat maakt het uit? Als je toch al zo lang wacht, kunnen die paar dagen extra er ook nog wel bij.

Het was des te mooier dat Ajax uitgerekend op bezoek bij De Graafschap de schaal in ontvangst nam. We hoeven niet uit te leggen waarom, maar het is goed zo... Het verleden is vergeten, we kijken vanaf nu vooral vooruit. Kan Ajax bouwen op deze schaal, of zelfs stapelen?

Dat is een vraag die zich nu misschien opwerpt, maar het antwoord volgt pas later. Daarvoor is het kampioenschap nog veel te vers. Want bedenk heel eventjes, ook al is het maar een kort moment: seizoen 2018/2019 is afgelopen. Een lang en intens jaar is ten einde, maar wat zijn we blij!

Ajax is natuurlijk stiekem altijd de beste, maar eindelijk werd het weer eens onderstreept. De KNVB-beker was al binnen, de schaal staat er nu naast. Missie geslaagd. We behoren zelfs tot de beste vier van Europa. Het missen van de finale is echt het enige smetje wat we kunnen bedenken, maar vooraf hadden we hier toch allemaal voor getekend?

Wij hebben de mooiste foto's van één van de mooiste Ajaxdagen ooit op een rijtje gezet. Want wat er ook gebeurt, 15 mei is voor iedere Ajacied een dag met een nog dikker gouden randje!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >