Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Museumplein vol Ajacieden laat zich horen voor winnaars dubbel

Het gebeurt niet vaak dat het Museumplein volstroomt met Ajacieden, het gebeurt helaas ook niet vaak dat Ajax de dubbel wint. De laatste keer dateert van 2002. Ho, dateerde... Het prachtige Ajax van seizoen 2018/2019 won de dubbel en zo'n 100.000 Ajaxsupporters vierden het feestje mee.

17 mei 2019 - 11:38
huldiging1819car

We hebben best lang op vers zilverwaar moeten wachten, maar nu stroomt het ook aan alle kanten binnen. Het begon met een dennenappel, gevolgd door een schaal. En dat in korte tijd. Wie weet wat er nog meer op komst is, maar we hebben hier alvast van genoten!

Er gebeuren mooie dingen rond Ajax de laatste tijd en de huldiging in hartje Amsterdam was daar weer een uitstekend voorbeeld van. Het leek wel een ouderwetse Koninginnedag in de stad, zo eentje waarop nog alles kon en mocht. En wat was het mooi!

De grachten stroomden vol, de stad liep over en waar je ook keek, overal spotte je iets van Ajax. Een shirtje, een jackie, een sjaaltje. Links en rechts, voor en achter. Het was geweldig om te zien, het was fantastisch om mee te maken. Spelers en supporters hebben elkaar weer een hoogtepunt bezorgd.

De huldiging op het Museumplein, die bovendien vlekkeloos verliep, was de perfecte afsluiter van het prachtige seizoen 2018/2019. Een seizoen dat met gouden letters in de historie van de club wordt bijgeschreven. Een seizoen dat we voor altijd moeten koesteren.

Hoog tijd dus om wat foto's te bekijken! De platen zijn van De Brouwer en Pro Shots.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >