Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

De Ligt uitgeroepen tot grootste talent van Nederland!

Matthijs de Ligt is door de lezers van het voetbalblad PANNA! en een vakjury uitgeroepen tot het grootste voetbaltalent van Nederland. Vorig jaar won Justin Kluivert nog en werd De Ligt derde. De aanvoerder van Ajax kreeg een echte prijs uitgereikt!

02 mei 2019 - 14:17

Matthijs is natuurlijk hartstikke trots op zijn eerste plaats. “Ik ben blij dat ik heb gewonnen,” zei hij bij het in ontvangst nemen van de PANNA! Top 100-trofee. "Hij krijgt een mooi plekje in mijn huis. Of ik een trofeeënkamer heb? Daarvoor heb ik nog niet genoeg gewonnen. Misschien komt het er ooit van!”

Bekijk snel de hele reactie van Matthijs in het filmpje hierboven. De aanvoerder hoopt natuurlijk vooral dat hij met Ajax nog een aantal prijzen wint!

De PANNA! Top 100 is een jaarlijkse uitgave van PANNA! Magazine, het kidsmagazine van ELF Voetbal, met daarin de honderd grootste talenten tot twintig jaar. Het magazine ligt inmiddels in de winkel.

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >