Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes Kids Club zien Ajax #pakschaal doen!

"We need to pak schaal," zei Dusan Tadic een paar weken geleden. Precies dat heeft Ajax nu gedaan en een elftal aan bofkonten van de Ajax Kids Club maakte dat van dichtbij mee. Zij mochten met de Ajaxspelers mee het veld oplopen voor de aftrap van de kampioenswedstrijd. Supergaaf en we maakten natuurlijk foto's van de mooie avond.

16 mei 2019 - 11:41
mascottes-12001

Tja, en dan zit het voetbalseizoen er zomaar op voor spelers en Ajaxsupportertjes. We hebben keihard genoten van al die mooie wedstrijden, doelpunten, reddingen en de twee gewonnen prijzen. Als Ajacieden noemen we ons altijd al de beste van het land, maar nu hebben we ook echt de kampioensschaal in onze handen. En de KNVB-beker, die dus ook!

Het was een bijzondere dag voor de mascottes van de Ajax Kids Club die woensdag met ons mee mochten naar De Graafschap - Ajax. Hoe vaak maak je nou kans om bij een kampioenswedstrijd van je favoriete club mee het veld op te mogen? Dan heb je serieus een mooi verhaal te vertellen als je een dag later het schoolplein komt oplopen!

Terwijl de Ajax Kids een plekje zochten op de tribune om hun cluppie kampioen te zien worden, trapte Ajax af voor de wedstrijd. Deze werd zonder al te veel moeite met 1-4 gewonnen. Lasse Schöne schoot maar weer eens een prachtige vrije trap binnen en vlak voor rust verscheen Nico Tagliafico ineens voor het doel om een voorzet van Hakim Ziyech binnen te tikken.

De andere twee doelpunten werden gemaakt door Dusan Tadic. In totaal maakte de aanvaller 28 doelpunten voor Ajax in de eredivisie. Daarmee is hij gedeeld topscorer geworden met PSV'er Luuk de Jong.

Maar goed, nu gaan we nagenieten. En dat doen we met het fotoverslag hieronder. De plaatjes zijn gemaakt door onszelf, Pro Shots en De Brouwer. Oh ja, en vergeet je niet voor de laatste keer dit jaar te stemmen op de Ajacied die jij het beste vond spelen?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >