Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Kom scoren in de Johan Cruijff Arena bij Ajax - FC Utrecht!

Wil jij het publiek vermaken in de Johan Cruijff Arena? Wij zoeken twaalf leden die zondag 12 mei (aftrap 14.30 uur) in de rust van Ajax - FC Utrecht willen meedoen aan de Ajax Fun Games!

03 mei 2019 - 11:13
fungames-utrecht-1200

Wat hebben we nodig? Lees snel verder.

Allereerst zoeken we twee doelmannen -of vrouwen. Ben je fan van Andre Onana? Laat dan zien of je net zo goed bent! Of zelfs beter, dat mag natuurlijk ook!

Dan blijven er dus nog tien plekken over voor jongens en meisje die wel eens willen scoren in de Johan Cruijff Arena. Laat jij het publiek juichen op de tribunes?

Het is de bedoeling dat je vanaf de middenlijn op de keeper afrent en probeert te scoren. Hoe tof is dat? Na afloop volgt natuurlijk nog een ererondje langs de tribunes in ons mooie stadion.

In het formulier kun je aangeven of je liever wilt scoren of dat je juist graag ballen tegenhoudt. Maakt het je niks uit? Dan vul je dat gewoon in!

Om kans te maken op deze prijs moet je een goed antwoord geven op de vraag hieronder. Ajaciedjes (6 t/m 11 jaar) kunnen tot en met zondag 5 mei meedoen. Daarna krijgen de winnaars een mailtje. Als je wint, krijg je ook nog eens twee kaartjes voor de wedstrijd.

Prijsvraag: Dit seizoen won Ajax in Utrecht, maar met hoeveel? En wie scoorden er voor Ajax?

[gravityform id="296" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >