Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Het lange wachten is voorbij... Ajax wint de KNVB-beker!

Het duurde even. Het duurde zelfs best wel lang... En dan hebben we het niet alleen over de dag van de KNVB-bekerfinale, maar ook over de vier seizoenen die hieraan voorafgingen... Maar het lange wachten is eindelijk ten einde: Ajax verslaat Willem II met 0-4 en pakt weer eens een prijs!

06 mei 2019 - 11:13
openerverslagwilajacar

We doen altijd een beetje alsof het bekertoernooi niets voorstelt, maar als je met 15.000 Ajacieden afreist naar De Kuip, wil je zo rond de aftrap toch gewoon maar één ding: winnen! En nu helemaal, omdat we het wel zat zijn om te horen dat er helemaal niets is in Amsterdam.

Er staat nu tenminste een dennenappel in Amsterdam en de prijzenkast kan afgestoft worden, maar we willen natuurlijk meer. Het feestje was daarom nog redelijk ingetogen. We hopen over een tijdje te kunnen concluderen dat dit nog maar het voorgerecht was.

Gelukkig leken de Ajacieden binnen de lijnen en op de tribune daar allemaal hetzelfde over te denken. De beker glanst nog niet. Straks kan alles anders zijn. Maar dat is en blijft gemakkelijker gezegd dan gedaan. De laatste paar wedstrijden kunnen een groot verschil maken.

Erik ten Hag zegt altijd dat je 24 uur mag genieten van succes en dat de eerstvolgende wedstrijd de belangrijkste is. Daar gaan wij volledig in mee. De eerste finale is gewonnen, maar er volgen er nog drie. Of vier. En doorrr!

De foto's zijn van Ajax Life, De Brouwer en Pro Shots.

Als je klaar bent met foto's kijken van een dagje bekerfinale, laat ons dan weten wie jouw Ajacied van de Wedstrijd is! De hongerige Huntelaar misschien? Of de solide Blind? Het kan allemaal, maar jij beslist. Als je het ons maar laat weten. Stemmen doe je hier!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >