Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke Spurs-uit door de ogen van een Ajacied!

We leven alweer op de dag na de nipte 0-1-zege van Ajax op Tottenham Hotspur. We genoten volop, maar waken nog voor euforie. Er is immers nog een return te spelen in Amsterdam. Toch is er genoeg om van na te genieten en precies dat is wat we gaan doen!

01 mei 2019 - 11:40

En nagenieten kan volop, want Pi-Alfa liet zijn camera weer overuren draaien en legde alle emoties vast. Deze kun je nog eens rustig bekijken in bovenstaande video. Ga er nog maar eens rustig voor zitten en geniet gewoon. Het mag. Het moet. Het is de droom die maar niet eindigt.

In de video zien de opbouw naar de wedstrijd. De rit in de metro, het warmdraaien in het sublieme stadion, de extase bij de goal van Donny en het gekkenhuis op de tribune. Wat maken we toch allemaal mee? Het is ongekend en het is ongelooflijk. Maar we zijn er nog niet, zo veel is ook duidelijk. Dat besef was bij iedereen goed voelbaar.

Precies dat legt Pi-Alfa ook goed vast in zijn filmpje. Bij zowel de spelers als bij de supporters is duidelijk dat het woensdag 8 mei nog heel spannend wordt in de Johan Cruijff Arena. Hopelijk volgt dan de totale euforie, nu is er plaats voor trots. En dat is volkomen terecht.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >